Testimonials


We hielpen Maurice van Wordragen van de Universiteit van Nederland met een nieuwe contentstrategie.
Mister Magpie heeft ons geholpen om via Instagram een jonge doelgroep te bereiken. Door middel van een strategische sessie hebben ze input verzameld om tot de beste content strategie te komen. Na het opzetten van de strategie hebben ze ook geholpen bij de uitvoering. Een fijne samenwerking met een mooi resultaat!
Maurice van Wordragen, directeur Universiteit van Nederland
Ik heb met Mister Magpie gewerkt aan de lancering van mijn bedrijf Fairytabs. Leontine is zo nauw betrokken dat ik soms het idee had dat het haar merk, bedrijf en lancering was ;-) We hebben samen met Mister Magpie een strategieplan gemaakt, die we de "Big Bang" hadden genoemd, en een Big Bang is het geworden. Tot zover zijn wij tevreden met het resultaat die de campagne heeft opgeleverd.

Leontine is een out of the box denker die net iets verder denkt, denkt vaak in onmogelijkheden, die dan toch mogelijk worden, wat mij heel erg trigger om net dat stapje extra te doen om dingen toch voor elkaar te krijgen. Ze vormt samen met Femke een ijzersterk duo die echt mij meegeholpen hebben om een goede strategie, tone of voice voor mijn merk neer te zetten. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking.
Peter Radix, founder Fairytabs
Jordi Meuwissen hielpen we met zijn personal branding om zichzelf te positioneren als business mentor
Cool, gepassioneerd, creatief brein en zo kan ik nog even doorgaan. Leontine maakt een brand tot ware kunst. Ze leeft het. Samen met haar partner Alex heeft ze mijn personal branding naar next level getild. Buiten haar stoere karakter en goed gevoel voor humor, durft ze je ook een spiegel voor te houden. Dit was ook de reden om Mister Magpie als strategische partner bij ons bedrijf Soulcamp te betrekken. En wat heeft ze onze brand weer ontzettend gaaf en doordacht neergezet! Dankbaar voor onze samenwerking!!
Jordi Meuwissen, business mentor
Raymond de Looze (1976) is bedrijfskundige en jurist, die na een internationale projecten carrière aan de slag ging met zijn ware passie: de ontwikkeling van mensen.
Mister Magpie heeft een groot 'creative brain'. Ik heb met hen gewerkt voor de art directie van mijn boek DIY Goeroe, de website voor het boek en de support van de promotie daar omheen. Mister magpie is een millennial marketing / creative kantoor uit Eindhoven. Drie vrouwen van rond de 30. Redelijk jong kantoor, wel echt goed en ambitieus. En gericht op ondernemers die betekenis willen hebben. Dat spreekt me aan. Mijn afweging was dat ik in plaats van met mensen van mijn leeftijd praten over millennials, ik beter met millennials kon praten over millennials. Ik kijk daar met een erg goed gevoel op terug.


De kick-off was een ‘strategische blauwdruk’ over wie ik ben, mijn doelgroepen, brand style, socials, kanalen, etc. Met een stukje (guided) voorbereiding van mezelf daarbij. Met een concreet advies. Ik vond dat erg waardevol. Leontine is erg sterk in het vertalen van mijn abstracte ideeën en wensen naar concrete creatieve concepten. Daarbij vindt ze een goede balans tussen de creatieve en zakelijke kant. Daarbij weet ze ook te vertragen en versnellen waar dat zinvol is. Bovendien erg professioneel en prettig in de communicatie en samenwerking. Ik kan Mister Magpie van harte aanbevelen.
Raymond de Looze, founder DIY Goeroe
Met Hester ten Dolle hebben we een merkstrategie opgezet rondom haar HR bureau Eliter
Mister Magpie heeft mij geholpen met de eerste stappen richting mijn nieuwe merk. Een merk wat al lang in mijn hoofd zat, maar waar ik nog geen woorden en richting aan had gegeven. Leontine is een benaderbare, sterke en creatieve sparringspartner. Haar advies helpt mij op strategisch én praktisch niveau om verder te komen.
Hester ten Dolle, founder Eliter
Lisa van Asseldonk besloot ondernemer te worden naar een Personal Branding sessie
Mister Magpie wist tijdens een strategische sessie van 2 uur mijn chaotische gedachten precies te vertalen naar concrete antwoorden. Het document met de aanbevelingen heeft me direct tot actie aangezet: ik ga voor mezelf beginnen. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Leontine hierdoor heeft ze het o.a. voor elkaar gekregen om een merkstrategie voor me te bepalen en precies de juiste snaar te raken. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog vaker samenwerken!
Lisa van Asseldonk, brainstorm expert
Eline Hoffman is een storyteller. We hielpen haar met het achterhalen van haar 'why', haar missie.
Leontine heeft met mij een strategische sessie gedaan om woorden te kunnen geven aan mijn purpose. Het merkdocument met strategisch advies dat ik vervolgens van haar heb ontvangen is helemaal raak! Ik heb dat wat ik al ergens diep vanbinnen voelde maar nog niet kon structureren nu helder op papier staan mét daarbij concrete adviezen op branding- en strategisch gebied. Super fijn!
Eline Hoffman, storyteller
Tijdens een strategische sessie willen we alles van jou weten om jou te positioneren
Voor de ontwikkeling van mijn online programma had ik begeleiding nodig voor het inrichten van mijn marketingkanalen. Mister Magpie heeft me met hun strategische sessies laten ervaren dat goede marketing pas effectief is als het vanuit mezelf komt.

Ik heb niet alleen mijn doelgroep en bedrijf maar vooral mezelf beter leren kennen dankzij de professionele begeleiding. Daarbij helpt het strategie advies uit haar handen mij enorm bij het effectief bereiken van mijn doelgroep.
Ties Klievink, financieel planner

Hebben we je interesse?

Laten we eens vrijblijvend Zoomen en kijken of we een match zijn.

arrow_drop_up arrow_drop_down